Klient:
Opis:
Na potrzeby katalogu i materiałów marketingowych dla producenta gęsi i kaczek AMI zorganizowaliśmy sesję aranżowaną propozycji podania.
Zakres działań:
We współpracy z szefem kuchni Kamilem Ścigaczewskim zainscenizowaliśmy potrawy zgodnie z ówcześnie obowiązującymi trendami. Mianowicie gęsi i kaczki podaliśmy w formie kuchni molekularnej, której oryginalne dodatki znakomicie podkreśliły atuty tego niecodziennego produktu.
Na podstawie zatwierdzonego konceptu zorganizowaliśmy produkty, dodatki oraz niezbędne rekwizyty do sesji zdjęciowej. Dzięki zapleczu kuchennemu w naszym firmowym studio kucharz miał doskonałe warunki do przygotowania potraw na plan zdjęciowy. Spośród surowego materiału wybrano zdjęcia, które po postprodukcji zostały przygotowane do dalszej realizacji w materiałach graficznych.